Viena ģeometrija visai mājai - produktu ģimene FSB 1289



Rokturu ģimene FSB 1289

Mūsdienīgi katrā niansē: durvju furnitūras ražotājs FSB piedāvā dizaineru Mihaela Šmita [Michael Schmidt] un Markusa Mihalska [Markus Michalski] kopdarbu - jaunu rokturu ģimeni FSB 1289.

Minimālisms īpaši elegantā izpildījumā: cik trausls no ārienes, tik pamatīgs dziļumā...
Roktura iekšpuses proporcionāli trāpīgi veidotais izliekums ergonomiski ieguļas plaukstā, ļaujot rokai tvērienā sajust drošu un vienlaicīgi maigu atbalstu.

Izcila forma, kas vijas cauri bagātīgai produktu ģimenei: rokturi standarta un profilrāmju durvīm, stikla un bīdāmo durvju rokturi, rokturi evakuācijas durvīm saskaņā ar EN179, kā arī rokturi logiem un paceļami/bīdāmajām fasādēm. Produkti, kas radīti pārdomātā ražošanas procesā ar globālās atbildības sajūtu. Ražošanas procesu un atbildīga resursu izmantojuma pastāvīgās sinerģijas centrā - atkārtoti pārstrādājamais materiāls alumīnijs, kam īpašu šarmu piešķir FSB oriģinālā apstrāde - graudaini matētais, strūklotais anodējums melnā krāsā.



Formas valoda

"Mana radošā skatpunkta centrā vienmēr ir līniju valoda. Un neviena no šī roktura līnijām nav vienkārši taisna un tehniski konstruēta. Nav arī klasisko radiusu. Mēs strādājam ar līknēm. Līknes rada aizrautību, taisnes ir statiskas. Mūsu mērķis bija lauzt taisnās, stingrās līnijas un maksimāli izgaršot FSB ražošanas meistarības dziļumu. Ieraugot šo rokturi, vispirms pamanām tā reducēto, smalko formu. Satverot jūtam tā ergonomisko dziļumu. Mēs vēlējāmies radīt dizainu bez skaļām ārišķībām, taču piesātinātu ar detaļām, kas ir pamanāmas tikai, vērīgāk ieskatoties vai lietojot." Tā par roktura FSB 1289 tapšanu stāsta viens no tā autoriem Markuss Mihalski.

Par sava darba lielāko radošo izaicinājumu dizaineri uzskata mērķi jauno roktura formu iemiesot visdažādo funkciju un konstrukciju rokturos. FSB rokturis nekad nav viens. Tas vienmēr tiek veidots produkta ģimenē - lai klients varētu realizēt homogēnu dizainisko risinājumu visdažādakajām prasībām sava mājokļa durvīs un logos un roktura rakstura nianses nezustu arī tehnoloģiski saržeģītākos risinājumos, kā, piemēram, stikla durvju garnitūrā vai paceļami bīdāmās fasāžu sistēmas rokturī. FSB 1289 roktura ģimenes pievienotā vērtība slēpjas faktā, ka jau pirms šī modeļa tapšanas M.Šmits un M.Mihalski bija radījuši inovatīvu bīdāmo rokturu sēriju 42 4260 - 42 4265, kas uzskatāma par šī modeļa pirmsākumu un harmoniski papildina FSB 1289 ģimeni ar bīdāmo durvju rokturiem.





Modelis 1289 ieguvis

  


Informatīvie materiāli




Предыдущее Следующее
Сопутствующие товары
  1. Rokturis profilrāmju durvīm FSB 06 1290 ALU

    от 86,67 €
  2. Rokturis paceļami-bīdāmām vērtnēm FSB 34 1289 ALU

    от 552,37 €
  3. Iefrēzējams bīdāmo durvju rokturis FSB 42 4262 M

    от 75,88 €
  4. Iefrēzējams ārējais WC bīdāmo durvju rokturis FSB 42 4262 M

    от 100,62 €
  5. Iefrēzējams bīdāmo durvju rokturis FSB 42 4263 ALU

    от 57,55 €
Комментарии