Šaurākais risinājums Athmer sliekšņu pasaulē

Akustiskajām durvīm ar augstām skaņas izolācijas prasībām bieži tiek izmantoti dubultie blīvējumi. Tas attiecas arī uz automātiskajiem sliekšņiem, ka noblīvē durvju apakšu. Otrā falce parasti ir ļoti plāna, un tai nepieciešams iespējami šaurs automātiskais slieksnis. Jo īpaši, ja objektā tiek izmantotas maksimāli reducēta biezuma durvis.

Lai piedāvātu atbilstošu risinājumu, Athmer ir attīstījis līdz šim šaurāko tirgū pieejamo automātiskā sliekšņa variantu. Jaunais Athmer slieksnis Schall-Ex® L-8/30 WS ar frēzējuma izmēru 8 x 30 mm ir īpaši piemērots izmantošanai otrajā blīvējuma līmenī.

Līdzīgi tā priekštecim Schall-Ex® L-15/30 WS, arī jaunā sliekšņa Schall-Ex L-8/30 WS būtiskākās īpašības ir paralēlā aktivizācija bez iekšējā profila nobīdēm, kas garantē drošu blīvējumu stūru zonās, kā arī līmeņu izlīdzināšanas iespēja slīpām grīdām.

Lai nodrošinātu optimālu blīvējuma piegriešanu un izvairītos pat no vismazākajām spraugām, sliekšņa iekšējais profils kopā ar silikona blīvgumiju ir izņemami. Ja blīvgumija ir jānomaina, to iespējams paveikt arī iemontētā stāvoklī.

Schall-Ex® L-15/30 WS mazais frēzējuma izmērs ļauj divviru durvīs montēt slieksni blakus pasīvās vērtnes fiksatoram, izslēdzot nepieciešamību laist vērtnes fiksatoru cauri slieksnim.

Schall-Ex® L-15/30 WS izmantojams koka iekšdurvīm un ārdurvīm, tā materiāliem piemīt augsta pretkorozijas aizsardzība. Slieksnis nodrošina augstu skaņas izolāciju, siltumizolāciju un aizsardzību pret uguni, dūmiem, mitrumu, smakām un putekļiem. Schall-Ex® L-15/30 WS izmantojams arī ēkās ar bezbarjeru būvniecības prasībām.


Следующее
Сопутствующие товары
  1. Automātiskais slieksnis SCHALL-EX L-8/30 WS

    от 45,07 €
Комментарии