Atslēdz un aizslēdz durvis no jebkuras vietas! DOORMAN L3

Viegli un droši


ASSA ABLOY piedāvā viedo bezatslēgu slēdzeni YALE Doorman L3, kas padara dzīvi drošāku un vieglāku. Lietošanas ērtība un elegants dizains apvienojumā ar mūsdienīgām tehnoloģijām un augstas izturības mehānisko drošību. Jaunākais YALE risinājums tavām ārdurvīm – privātmājai vai dzīvoklim, biroju telpām, viesu mājām un publiskajām iestādēm.

Viedā bezatslēgu slēdzene ir lieliska izvēle tiem, kuri vēlas gudri pārvaldīt biroju vai savu māju. Pazaudētas mājas atslēgas ir pagātne. Atslēdz un aizslēdz durvis ar čipu, PIN kodu vai mobilo lietotni YALE HOME, pat bez saimnieka klātbūtnes! Piešķir iemītniekiem un viesiem piekļuves tiesības jebkurā laikā un no jebkuras vietas, seko līdzi visām durvju vēršanas aktivitātēm mobilajā lietotnē!

YALE Doorman L3 sniedz pilnīgu neatkarību no atslēgām. Atgriežoties no rīta skriešanas, ierīce nolasa tavu atrašanās vietu un atslēdz durvis. Atliek tik nospiest rokturi, un esi mājās. Tik vienkārši un ērti!

Priekšrocības

  • nav jādomā, kur ielikt atslēgu, izejot no mājas, un nav jāuztraucas par atslēgas pazaudēšanas risku;
  • iespējams vienkārši un droši aizslēgt durvis arī, izejot tikai uz brīdi vai atrodoties dārzā;
  • savs piekļuves kods ir katram ģimenes loceklim un viegli ģenerēt kodu viesim;
  • ar YALE HOME iespējams nosūtīt ierobežota laika piekļuves kodu īrniekam vai atvērt durvis attālināti,
        piemēram, apsaimniekotājam ārkārtas gadījumā;
  • viegla uzstādīšana, sekojot labi saprotamām instrukcijām;
  • mobilā lietotne YALE HOME bez maksas lejuplādējama Google Play un App Store;
  • integrēts durvju zvans, reāllaika pulkstenis un kalendārs;
  • ar vienu lietotni iespējams pārvaldīt dažādas YALE piekļuves ierīces.

Uzstādīšana

YALE Doorman L3 digitālo drošības slēdzeni ir viegli uzstādīt uz jaunām durvīm vai esošo ASSA 565 vai ASSA 2000, ASSA 2002 slēdzeņu vietā. Pieļaujamais durvju biezums 40-88 mm.  
Digitāli šifrēta elektronika ar drošu un izturīgu slēdzenes korpusu, kas sevi jau ir pierādījusi iepriekšējos YALE Doorman modeļos, rada gudru drošības slēdzeni, kas ir piemērota arī mūsu skarbajam klimatam. 


Attālinātā vadība

Slēdzenes komplektā iekļauts Wi-Fi modulis, tam jābūt pieslēgtam strāvai un jāatrodas ne tālāk par 7m no slēdzenes. Wi-Fi modulis savieno YALE Doorman ar mobilo lietotni YALE HOME, kas piedāvā veikt plašas iespējas ar attālināto vadību.

Ērti savienot ar tādām tehnoloģijām un aplikācijām kā Google Home, Amazon Alexa, Airbnb, Apple HomeKit, Philips Hue, SmartThings.


Baterijas nomaiņas laiks

Elektrības vadu pievilkšana slēdzenei nav vajadzīga, jo tā darbojas ar baterijām. Vidējais bateriju kalpošanas laiks vienai mājsaimniecībai ir aptuveni gads. Par zemu bateriju uzlādes līmeni liecina mirgojošs brīdinājuma signāls slēdzenē un paziņojums mobilajā lietotnē. Ražotājs iesaka bateriju nomainīt uzreiz, bet situācijā, kad baterija ir pilnīgi tukša, pastāv īpaša trauksmes atvēršana.

Par YALE

YALE ir vadošs drošības risinājumu zīmols, ar 180 gadu ilgu vēsturi. Yale risinājumi aizsargā miljoniem mājokļu un uzņēmumu visā pasaulē, izmantojot savas novatoriskās mehāniskās slēdzenes, signalizācijas, seifus un viedās atslēgas, kas paredzētas ieejas durvīm, iekšdurvīm un skapīšiem, paciņu piegādēm un citām vajadzībām. Yale ir daļa no ASSA ABLOY grupas, pasaulē vadošā piekļuves risinājumu izstrādātāja.


Tālāk
Saistītie produkti
  1. YALE DOORMAN L3 elektroniskā slēdzene ar piekļuves kontroli

    No €614,99
Komentāri