OLIVARI durvju rokturis CLUB – slavenu zīmolu sinerģijas auglis

OLIVARI durvju rokturis CLUB ar POLTRONA FRAU ādas apdariOLIVARI durvju rokturis CLUB ar POLTRONA FRAU ādas apdari

Zīmolu sinerģija

Itāļu ražotāja OLIVARI durvju rokturis CLUB radīts sinerģijā ar Itālijas arhitektu, industrijas dizaineru VICO MAGISTRETTI un Itālijas mēbeļu un transporta interjera luksusa zīmolu POLTRONA FRAU, kas pazīstams kā ekskluzīvu automašīnu, piem., PORSCHE, FERRARI u.c., ādas sēdekļu ražotājs. Izcilo roktura CLUB formu un ērto tvērienu izdomājis dizainers VICO MAGISTRETTI ciešā sadarbībā ar rokturu ražotāju OLIVARI.
Vico Magistretti, arhitekts un mēbeļu dizainersVico Magistretti, arhitekts un mēbeļu dizainers

VICO MAGISTRETTI

Itāļu arhitekts VICO MAGISTRETTI (1921.-2006.) amatu apguvis pie ERNESTO NATHAN ROGERS kā audzēknis sava tēva studijā. Viņš projektējis daudzas ēkas savā dzimtajā pilsētā Milānā, tomēr Magistretti galvenokārt pazīstams kā mēbeļu dizainers; daži viņa darbi ir atzīti kā Made in Italy ikonas: klubkrēsls VERANDA (1984), galda lampa ATOLLO, (1977), dīvāns MARALUNGA (1973), grāmatu plaukts NUVOLA ROSSA (1977) u.c.
Dīvāns MARALUNGA, Vico Magistretti, Cassina 1973Dīvāns MARALUNGA, Vico Magistretti, Cassina 1973
Dīvāns MARALUNGA (1973)
Galda lampa ATOLLO, Vico Magistretti 1977Galda lampa ATOLLO, Vico Magistretti 1977
Galda lampa ATOLLO (1977)

Idejas vēsture

Vairākas jaunas idejas VICO MAGISTRETTI radušās sarunu procesā ar Antonio Olivari. Ideja apvilkt roktura tveramo daļu ar maigu ādu, kas būtu ļoti patīkama taustei, ir bijusi temats daudzām sarunām par komforta sajūtu. Izstrādājot CLUB roktura dizainu, MAGISTRETTI uzsvēra, cik svarīgs ir materiāls, ar kuru var dzīvot ilgu laiku, vienlaikus novērtējot tā dabisko novecošanās procesu. Viņš minēja piemēru par angļu apaviem un citiem priekšmetiem, kas laika gaitā kļūst pat labāki - jo vairāk jūs tos izmantojat, jo skaistāki tie kļūst!

“Priekšlikums man uzreiz šķita ļoti interesants un novatorisks, tāpēc mēs to attīstījām tālāk.”
Antonio Olivari
OLIVARI Durvju rokturis CLUB. Materiālu saderībaOLIVARI Durvju rokturis CLUB. Materiālu saderība
Domājot pēc industriālās loģikas, Magistretti izstrādāja divas elipses formas puses, uz kurām uzlīmēja ādu, tādejādi nodrošinot formas nepārtrauktību un izvairoties no šuvēm, kurās bieži uzkrājās netīrumi un kuras pakļautas nolietojumam.

“Viņam runājot, es domāju par dīvānu, kas mani sagaidīja katru vakaru. Tas bija POLTRONA FRAU modelis, ko biju mantojis no savas mātes. Tas bija viņas, un viņa to nodeva man. Tas ne tikai izrādījās neiznīcināms, bet arī šķita, ka ar gadiem tas kļuva arvien labāks. Tāpēc, kad man vajadzēja izvēlēties kvalitatīvu ādu, es spontāni domāju par POLTRONA FRAU, par tās neparasto pieredzi ar šo grezno materiālu.”
Antonio Olivari
POLTRONA FRAU ādas sēdekļi automašīnāmPOLTRONA FRAU ādas sēdekļi automašīnām
FERRARI ādas apdare, POLTRONA FRAU

POLTRONA FRAU

Kopš 1912. gada POLTRONA FRAU ir Itālijas mēbeļu un transporta interjera luksusa zīmols.
Ražotājs piedāvā augstas klases risinājumus mājām un birojiem, kā arī luksusa klases ādas izstrādājumus un ādas sēdekļu pārvalkus automobiļiem, lidmašīnām un jahtām.
Ilgtspējīgi izstrādājumi, kas pauž universālu, intīmu un personisku eleganci.

CLUB rokturu ģimene

Rokturu šedevrs CLUB ar ādas apdari radīts 1998. gadā un jau gadu desmitiem vērienīgi pārliecina prasīgus klientus visā pasaulē. Rokturis pasūtāms dažādās metāla virsmas apstrādēs: hromēts vai zeltīts misiņš, misiņš bronzas vai antracīta tonī, vairākas apstrādes ar īpaši izturīgo PVD virsmas apstrādi, kas izmantojama āra apstākļos un agresīvā vidē, piem., piekrastes rajonos. Arī ādas tveramā daļa iespējama dažādos toņos: dažādu nokrāsu brūns, dūmakaini bēšs, tintes melns vai karmīna sarkans.
OLIVARI durvju rokturis CLUBOLIVARI durvju rokturis CLUB
OLIVARI logu rokturis CLUBOLIVARI logu rokturis CLUB
OLIVARI Durvju rokturis CLUB, hromēts misiņš ar baltu ādas tveramo daļuOLIVARI Durvju rokturis CLUB, hromēts misiņš ar baltu ādas tveramo daļu
OLIVARI Durvju rokturis CLUB, hromēts misiņš ar melnu ādas tveramo daļuOLIVARI Durvju rokturis CLUB, hromēts misiņš ar melnu ādas tveramo daļu
⇒ Visus OLIVARI produktus varat atrast šeit.

Iepriekšējais Tālāk
Saistītie produkti
  1. Durvju rokturis CLUB M181

    No €295,66
  2. Logu rokturis CLUB K181B ar Frau® ādas tveramo daļu

    No €216,35
Komentāri