ABACO - antibakteriāla PVD virsmas apstrāde



Antibakteriālie rokturi – uzticama aizsardzība pret slimību izraisītājiem

Lidostā, stacijā, slimnīcā, skolā un jebkurā citā ēkā, kur uzturas liels daudzums cilvēku, pastāv augsts slimību izplatības risks un, tā kā baktērijas visvairāk tiek izplatītas ar rokām, tieši durvju rokturis ir viens no bīstamākajiem slimību pārnēsātājiem, jo tam pieskaras lielākais vairums apmeklētāju. Lai cīnītos ar šo problēmu, ražotāji nemitīgi attīsta antibakteriālās virsmas apstrādes, kas iznīcinātu slimības izraisošos mikrobus un padarītu drošāku atrašanos publiskās ēkās.
Südmetall ABACO nav tikai antibakteriāls virsmas pārklājums tradicionālajā izpratnē. Tas ir specifisks apstrādes process, apvienojot PVD apstrādi ar speciālu nanotehnoloģiju, kas izmaina paša materiāla struktūru.  Šī procesa rezultātā notiek sudraba nanodaļiņu molekulārā nogulsnēšanās pamata materiālā. Sudraba antibakteriālā iedarbība iznīcina mikroorganismu šūnas membrānu, kā rezultātā mikroorganismi iet bojā un kļūst cilvēkam nekaitīgi.

IEDARBĪBAS ĀTRUMS

ABACO garantē higiēnisku roktura virsmu 45 minūšu laikā. Šajā laikā slimību izraisošās baktērijas tiek pilnīgi iznīcinātas. Turklāt apstrādes bakteriostatiskā funkcija nepieļauj baktēriju augšanu un izplatību jau no pirmā kontakta ar ABACO virsmu.

ILGMŪŽIBA

ABACO virsmas apstrāde izceļas ar neparasti augstu izturību un ilgmūžību. Antibakteriālā iedarbība produkta aktīvā dzīves cikla laikā kļūst arvien intensīvāka. Antibakteriālā aizsardzība ir integrēta materiālā. To nevar sabojāt ar skrāpējumiem vai citiem mehāniskiem bojājumiem. Südmetall garantē ABACO iedarbību 20 gadu garumā.

DIZAINS

ABACO apstrāde vizuāli neatšķiras no parastajām PVD apstrādēm. ABACO apstrāde pieejama nerūsējošā tērauda, hroma, misiņa, zelta un melnā krāsā.

DAUDZVEIDĪBA

ABACO apstrāde pieejama visdažādāko funkciju rokturiem – durvju rokturiem, logu rokturiem, bīdāmo durvju rokturiem, evakuācijas izeju rokturstangām u.c. Antibakteriālā iedarbība saglabājas arī āra apstākļos. Tāpēc ABACO apstrādē iespējams pasūtīt ne tikai iekšdurvju rokturus, bet arī drošības garnitūras ārdurvīm un lielrokturus.
Blakus pilnībā antibakteriālajiem rokturiem (full versija) Südmetall izstrādājis arī ekonomisko rokturu līniju ar antibakteriālu virsmas apstrādi tikai roktura tveramajai daļai un WC aizgrieznim.


Iepriekšējais Tālāk
Saistītie produkti
  1. Antibakteriāls durvju rokturis PAULA-II R ABACO/full

    No €145,32
  2. Antibakteriāls durvju rokturis PAULA-II R ABACO

    No €85,05
  3. Antibakteriāls durvju rokturis RONNY-II R ABACO

    No €142,54
  4. Antibakteriāls logu rokturis RONNY ABACO

    No €68,49
  5. Antibakteriāls logu rokturis PAULA ABACO

    No €75,44
Komentāri