Ar eleganci pret trokšņiem un smakām



HAWA Junior Acoustics: mehānismu sistēma bīdāmām durvīm ar skaņas izolāciju


Vairāk privātuma iekštelpu izbūvē - dzīves komforta uzlabojums, ko mums sniedz bīdāmo durvju risinājumi ar skaņas izolāciju: Hawa Junior Acoustics atstāj aiz durvīm ne vien trokšņus, bet arī smakas, caurvēju un nevēlamu gaismu. Inovatīvā bīdāmo durvju sistēma ļauj elastīgi radīt privātu atpūtas vai pārrunu telpu pat mūsdienīgos atvērtā tipa arhitektūras konceptos.



Telpas akustika ietekmē dzīves kvalitāti

Pēdējā laikā cilvēki vairāk laika ir pavadījuši mājās un sapratuši, cik traucējoši var kļūt ārējie trokšņi. Miers un klusums ir būtisks priekšnosacījums efektīvam darbam un dažkārt arī hobijiem. Aug vēlme pēc diskrētuma, arī vienā birojā strādājot un vienā dzīvestelpā dzīvojot.

No arhitektūras viedokļa šī tendence ir veicinājusi ēku plānošanā kā pielietojuma koncepcijas pamatu arvien vairāk iekļaut telpas akustiku. Hawa Junior Acoustics apvieno bīdāmajām durvīm raksturīgās telpas ekonomijas iespējas ar efektīvu skaņas izolāciju, paverot jaunas iespējas arhitektiem, dizaineriem un akustiķiem, kā arī iedzīvotājiem.


Bīdāmās durvis pret trokšņiem

Efektīva skaņas izolācija uz pārbaudītas Hawa Junior 100 tehniskās kvalitātes: klasiska Win/Win situācija visiem. Ar inovatīvo blīvēšanas sistēmu skaņas nokļūšana no vienas telpas otrā samazinās par 41 dB. Arī nevēlami gaismas kūļi, caurvējš, tvaiks un virtuves aromāti paliek tur, kur tie radušies. Un nevienā mirklī tas nenotiek uz komforta rēķina:
Durvju bīdīšana joprojām ir viegla un ērta. Hawa SoftStop nodrošina maigu un mierīgu arī pašu aizvēršanās procesu.



Miers, kas priecē acis

Lietotāju iepriecina Hawa Junior Acoustics radītā papildu privātā zona un dzīves kvalitāte. Arhitekti un dizaineri bauda radošo brīvību, ko sniedz šī inovatīvā sistēma: montāža uz sienas vai integrēta sienas konstrukcijā, risinājumi pilnā griestu augstumā, integrācijas iespēja arī pēc būvniecības procesa pabeigšanas...

Un ikviens novērtē nepamanāmo: smalkā Acoustics tehnika ir tikpat maz redzama, cik dzirdama... nav nevienas redzamas sistēmas sastāvdaļas, kas traucētu bīdāmo durvju dizaina elegancei.






PRIEKŠROCĪBU KOPSAVILKUMS


Komforts

♦ Skaņas izplatība no telpas uz telpu samazināta par 41 dB

♦ Minimizēta smaku, caurvēja un gaismas iekļūšana telpā

♦ Ergonomiska durvju atvēršana un aizvēršana


♦ Paaugstināts diskrētuma līmenis




  Drošība

♦ Sistēma pārbaudīta ar 100 000 testa cikliem: atbilst vidējam bīdāmo durvju mūža ilgumam - 25 gadiem

♦ Atbilst DIN EN1527 prasībām
  Estētika

♦ Neredzami integrēta tehnika


♦ Minimālistisks klasisko bīdāmo durvju dizains
Efektivitāte

♦ Vienkārša plānošana ar Hawa sistēmas plānošanas rīku


♦ Efektīva montāža ar minimālu vērtnes apstrādi



  Fleksibilitāte

♦ Viena garnitūra der gan montāžai uz sienas, gan integrēšanai sienas konstrukcijās


♦ Realizējami dažādi atvēruma platumi
   

Iepriekšējais Tālāk
Saistītie produkti
Komentāri