TECTUS® - neredzamais dizains

TECTUS® - pilnībā slēpta eņģu sistēma plašam slodzes diapazonam


Padarīt kaut ko neredzamu - arī tas ir dizains! Mazāk redzama eņģe, kas nodrošina durvju saplūšanu ar sienu, rada kopējo telpas vieglumu. Kad durvis ir aizvērtas, eņģes nav redzamas - tīras, skaidras līnijas bez redzamiem funkcionālajiem elementiem...
TECTUS® - eņģu sistēma, kas apvieno vissmalkāko precizitāti gan no dizaina, gan no tehnoloģiskā viedokļa, līdz pilnībai realizējot minimālisma arhitektūras principus visaugstākajā kvalitātē un visplašākajā slodzes, materiālu un konstrukciju diapazonā.

Mazāk ir vairāk...

Reducētas materiālu redzamās daļas, koptēlā integrēti un nemanāmi tehniski funkcionālie būvniecības elementi, gludas telpu struktūras un vizuāli skaidras līnijas… Minimālisma arhitektūra pēdējos gados guvusi plašu rezonansi kā arhitektu, tā arī ar izsmalcinātu gaumi un mūsdienīgu dizainisko izpratni apveltītu privātmāju īpašnieku vidū.
 
Slēpto eņģu sistēma TECTUS® ir viens no visraksturīgākajiem reducējošās arhitektūras piemēriem. TECTUS® eņģes tiek pilnībā iebūvētas vērtnē un rāmī un aizvērtā stāvoklī pazūd no durvju redzamās daļas. Telpā dominē optiski tīras un harmoniskas durvju līnijas, kas vizuāli netiek pārrautas ar eņģes nesošo asi.

Jebkurai gaumei un konstrukcijai

Pilnībā slēptā eņģu sistēma TECTUS ir bijusi vācu ražotāja SIMONSWERK sortimenta neatņemama sastāvdaļa kopš 2002. gada. Pateicoties nepārtrauktajai attīstībai, TECTUS® eņģu sistēma šodien ir inovatīvāka un efektīvāka kā jebkad agrāk - eņģes pilnstikla durvīm, durvīm ar apšuvumu vai padziļinātu kārbas dziļumu, eņģes ugunsdrošām durvīm un pat eņģes ir integrētu elektroenerģijas pārvadi. TECTUS® slodzes izturība atkarībā no modeļa ir līdz pat 300 kg (2 eņģes uz vienas vērtnes), eņģes nodrošina 180 grādu atvēršanas leņķi, un tās var izmantot uz koka, tērauda un alumīnija kārbām. Pilnveidotā gultņu tehnoloģija, kas neprasa speciālu kopšanu, ar trīsdimensiju regulēšanu jau vairākus gadus ir veiksmīgi izmantota privātmāju un komerciālās būvniecības nozarē.

Iespaidīgais virsmas apstrāžu klāsts ļauj harmoniski iekļaut TECTUS® eņģes jebkurā arhitektoniskajā konceptā un krāsu gammā. Izvēloties kontrastējošu krāsu, savukārt rodas iespēja veidot individuālu interjeru ar raksturu un savdabīgiem dizaina akcentiem.

Modeļu varanti

TECTUS
3-D regulējama slēpto eņģu sistēma bezpārfalces koka iekšdurvīm un objektu durvīm līdz 60-300 kg
TECTUS FVZ
3-D regulējama slēpto eņģu sistēma paneļu durvīm ar padziļinātu kārbas iebūves dziļumu
TECTUS A8
3-D regulējama slēpto eņģu sistēma objektu durvīm ar apšuvumu līdz 8 mm
TECTUS pārfalces 
3-D regulējama slēpto eņģu sistēma pārfalces koka durvīm un ārdurvīm ar caurejošu blīvējumu
TECTUS TEG
2-D regulējama slēpto eņģu sistēma pilnstikla durvīm līdz 60 kg
TECTUS ENERGY
3-D regulējama slēpto eņģu sistēma ar integrētu enerģijas pārvadi

Apbalvojumi

SIMONSWERK eņģu sistēmu TECTUS Glas ir minimālisma dizaina paraugs, estētisks un funkcionāls risinājums vienā plaknē ar sienu montētām stikla durvīm bez pārfalces.

Reducēti redzamie tehniskie elementi un paaugstināts lietošanas komforts moderniem iekštelpu dizaina konceptiem ar maksimālu transparenci.

Eņģu sistēma ieguvusi Vācijas dizaina balvu “2019 German Design Awards”, produkta dizaina balvas “Reddot Award 2018” un “2018 IF Design Award”.


Iepriekšējais Tālāk
Saistītie produkti
  1. Slēptās eņģes iekšdurvīm TECTUS TE 340 3D

    No €51,90
  2. Slēptās eņģes iekšdurvīm TECTUS TE 240 3D N

    No €49,36 €50,88
  3. Slēptās eņģes TECTUS TE 540 3D

    No €104,82 €112,19
  4. Slēptās objektu eņģes durvīm ar apšuvumu TECTUS TE 540 3D A8

    No €123,00
  5. Slēptās eņģes ar padziļinātu kārbas iebūves dziļumu sienas paneļu durvīm TECTUS TE 541 3D FVZ

    No €115,98
  6. Slēptās eņģes objektu durvīm ar apšuvumu TECTUS TE 640 3D A8

    No €158,73
  7. Slēptās eņģes objektu durvīm TECTUS TE 640 3D

    No €147,93
  8. Slēptās eņģes pārfalces durvīm TECTUS TE 380 3D

    No €67,30
  9. Slēptās eņģes iekšdurvīm ar padziļinātu kārbas iebūves dziļumu TECTUS TE 311 3D FVZ

    No €50,88
  10. Slēptās eņģes pārfalces ārdurvīm TECTUS TE 680 3D FD

    No €108,84
Komentāri